Ønsker du å pusse opp huset? 

Great Bygg AS påtar seg renoverings jobber, alt fra utskifting av vinduer til renovering av ditt hus. Gjennom en enkel befaring, kan vi hjelpe deg med å kartlegge hva som bør skiftes.

Når huset er i aldring er det på et tidspunkt behov for renovering. Dersom du ønsker totalrenovering, tar vi gjerne på oss oppdraget med å pusse opp ditt hus. Vi kan også utføre mindre renoveringsprosjekter som skifting av vinduer, gulv, kledning etc.

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand!

Vi hjelper deg med å tilpasse boligen til en ny livssituasjon, gi nytt liv til en utdatert og nedslitt bolig, eller modernisere kjøkkenet for å skape store øyeblikk sammen med de nærmeste. Oppussing og rehabilitering er i kjerneområdet av det Great Bygg AS driver med. Vi finner gode løsninger til eksisterende bolig som kanskje ikke er bygget etter dagens standard.

Vi påtar oss store og små oppussings jobber. Gjennom en enkel befaring, kan vi hjelpe deg med å kartlegge hva som bør skiftes.